سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سرمایه گذاری در استرالیا دامون آرین وکیل مهاجرت به استرالیا

شهروندان خارجی می توانند جهت  سرمایه گذاری در استرالیا با روش ویزای طلائی استرالیا، ویزای 188 سرمایه گذاریو ویزای کارآفرینی اقدام نمایند. اهمیت سرمایه گذاری در این کشور بدان سبب است که بدانیم در حال حاضر اقتصاد استرالیا در زمره 10 اقتصاد برتر دنیا قرار دارد و به لحاظ شاخص بالاترین درآمد سرانه نیز این کشور پنجمین کشور جهان از این حیث می باشد. در حقیقت بزرگترین امتیاز مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری اخذ اقامت و تابعیت استرالیا می باشد.

  • کدامیک از برنامه های سرمایه گذاری در استرالیااز طریق سیستم امتیازبندی صورت می گیرد؟
  • کمترین بودجه مورد نیاز برای ایجاد یک بیزینس و کارآفرینی در استرالیا چه مقدار می باشد؟

بی تردید استرالیا مقصد معروفی برای افراد ثروتمند (HNWI) جهان می باشد که به دنبال اخذ اقامت آسان از طریق سرمایه گذاری می باشند. فقط در سال 2017، این کشور درحدود 10000 سرمایه گذار خارجی را جذب کرد که بالاترین آمار در بین کل کشورهای جهان، حتی بالاتر از ایالات متحده آمریکا با جذب 9000 سرمایه گذار می باشد.

دلیل جذب سرمایه گذاران خارجی در بازار سرمایه گذاری استرالیاچیست؟ استاندارد زندگی بالا، سهولت انجام بیزینس، شرایط مهاجرت سرمایه گذاری آسان و امنیت دارائی از جمله دلایل تمایل شدید سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در کشور استرالیا می باشد. 

درباره اقتصاد استرالیا

استرالیا یکی از بزرگترین کشورهای ثروتمند جهان است. این کشور کل قاره استرالیا را اشغال کرده و به 6 ایالت و قلمروهای متعددی تقسیم می شود. شهرهای اصلی این کشور، سیدنی و ملبورن می باشند که دو مادر شهر پرجمعیت استرالیا محسوب می شوند. اقتصاد این کشور در طی چند سال اخیر روند روبه رشدی را به خود دیده است. به همین دلیل، هزاران سرمایه گذار خارجی را به خود جذب می کند که به دنبال بهره مندی از امتیازات سرمایه گذاری در این کشور می باشند.

این کشور همچنین غنی از منابع طبیعی همانند طلا، سنگ آهن، گندم، پشم می باشد که از محصولات اصلی صادراتی استرالیا به حساب می آیند. دولت استرالیا نیز سرمایه گذاران خارجی علاقه مند به مهاجرت را با ارائه ویزاهای سرمایه گذاری متعدد تشویق می کند. ویژگی اصلی تمامی این ویزاهای سرمایه گذاری این است که منجر به اقامت دائمی و سپس نهایتا منجر به اخذ تابعیت استرالیا می گردد. به همین دلیل است که سرمایه گذاری در این کشور می تواند بهترین ایده اخذ اقامت دائم و پاسپورت دوم برای سرمایه گذاران و کارآفرینان ایرانی محسوب شود.

دلایل سرمایه گذاری در استرالیا

بر طبق آخرین گزارش سالیانه بانک جهانی در سال 2018، این کشور به لحاظ شاخص آسانی انجام بیزینس یا Ease of Doing Business از بین 190 اقتصاد جهانی در رتبه 18 قرار دارد. از این نظر، کشور استرالیا بالاتر از کشورهای صاحب نامی مثل کانادا، آلمان، اسپانیا، روسیه، ژاپن، سوئد، ترکیه و فرانسه قرار می گیرد. بنابراین این کشور به دلیل آسانی انجام بیزینس از جذاب ترین کشورها برای سرمایه گذاری در جهان محسوب می شود. در زمینه شاخص زندگی بهتر یا Better Life Index، وضعیت کشور استرالیا بهتر از خیلی از کشورهای اروپایی می باشد. این کشور در زمینه مشارکت مردمی در رتبه بالای جهانی قرار دارد و همچنین از نظر سطح درآمد و رفاه مردم، کیفیت محیطی، وضعیت بهداشتی، مسکن، اشتغال، آموزش و مهارت، ارتباطات اجتماعی و امنیت فردی بالاتر از میانگین های جهانی ظاهر می شود.

مهاجرت به استرالیا

وکیل مهاجرت استرالیا

وکیل مهاجرت به استرالیا

ویزای استرالیا

اخذ ویزای استرالیا

ویزای کار استرالیا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

دامون آرین

انواع ویزای والدین استرالیا

مناطق رجیونال

انواع ویزای استرالیا

ویزای سرمایه گذاری در استرالیا یا ویزای 188

استرالیا دارای فرآیند 3 مرحله ای اخذ تابعیت می باشد. مرحله اول اخذ ویزای اقامت موقتی برای سرمایه گذار می باشد. گزینه های متعددی برای اخذ ویزای اقامت موقتی این کشور وجود دارد و بسیاری از سرمایه گذاران از مزیت 188 Visa استفاده می نمایند. اما شرایط اخذویزای 188 استرالیابرای سرمایه گذاران ایرانی چیست؟ به منظور اخذ ویزای 188، سرمایه گذار بایستی تحت یکی از سه دسته سرمایه گذاری بیزینس، نوآوری بیزینس یا دسته ای به نام سرمایه گذار کلان قرار گیرد. مضافا اینکه سن سرمایه گذار بایستی کمتر از 55 سال باشد و به هنگام تحویل درخواست ویزای خود، یک برنامه جهت راه اندازی یک شرکت یا سرمایه گذاری در شرکت استرالیایی در دست داشته باشد.

همچنین از دیگر شرایط اخذ ویزای 188 این است که متقاضی حداقل 65 امتیاز را تحت فاکتورهایی شامل مهارت زبان انگلیسی، سن و سال، مدرک تحصیلی، فعالیت های تجاری ابتکاری قبلی و سازگاری با محیط کسب نماید. زمانی که صلاحیت متقاضی جهت اخذ ویزای مذکور مورد تایید قرار گیرد، برای وی و خانواده همراه ویزای اقامت موقت 4 ساله و 3 ماهه صادر می شود. در پایان دوره 4 ساله، متقاضی و خانواده همراه او می توانند متقاضی ویزای 888 تجاری دائمی گردند. حداقل سرمایه لازم برای اخذ این نوع ویزا برخورداری از ارزش خالص دارائی حدود $600,000 (دلار استرالیا) می باشد. در مورد روش های مهاجرت به استرالیا در این مقاله مطالعه فرمائید.

ویزای طلائی استرالیا مخصوص سرمایه گذاران خارجی

ویزای سرمایه گذار استرالیایی یا Australia Golden Visa توسط دولت استرالیا در سال 2012 معرفی شد. این ویزا مسیر سر راست و مستقیمی برای افراد دارای ارزش خالص بالا (HNWI) به منظور اخذ اقامت دائمی PR استرالیا می باشد. در قالب این برنامه سرمایه گذاری، تابعیت استرالیایی مستقیمی وجود ندارد. اگر چه تابعیت استرالیایی را می توان پس از گذشت 3 الی 4 سال اقامت پیوسته در این کشور بدست آورد. شرایط اخذ ویزای طلائی استرالیا به شرح زیر می باشد:

  • سرمایه گذاری 5 میلیون دلاری در پروژه اقتصادی
  • بدون محدودیت سنی
  • بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی
  • حداقل مدت اقامت 40 روز در عرض 5 سال
  • امکان تبدیل اقامت موقتی به اقامت دائمی (PR) پس از 4 سال
  • بدون سهمیه کشوری
  • بدون نیاز به سرمایه گذاری تا پیش از تایید

با توجه به شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری، قوانینی وجود دارد ناظر بر اینکه سرمایه گذاران و تجار خارجی چگونه می توانند سرمایه A$5m خود را در استرالیا سرمایه گذاری کنند. سرمایه گذاری برای اخذ ویزای اقامت این کشور شامل 2 روش زیر می باشد:

ماکسیمم 60%

در املاک غیر مسکونی، اوراق قرضه و سهام شرکتی

مینیمم 10%

سرمایه گذاری مخاطره آمیز شامل ثبت شرکت

 

سوالات متداول در باب سرمایه گذاری استرالیا

سرمایه گذاران برای آشنایی با قوانین این کشور سوالات زیر را مورد توجه قرار می دهند:

  • مزیت های سرمایه گذاری استرالیا کدامند؟ استاندارد زندگی بالا، سهولت انجام بیزینس، شرایط مهاجرت سرمایه گذاری آسان و امنیت دارائی از جمله دلایل تمایل شدید سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در کشور استرالیا می باشد.
  • رتبه اقتصادی کشور چه ترتیبی دارد؟ این کشور به لحاظ شاخص آسانی انجام بیزینس یا Ease of Doing Business از بین 190 اقتصاد جهانی در رتبه 18 قرار دارد.
  • پیش شرط اخذ ویزای سرمایه گذاری یا ویزای 188 چیست؟ به منظور اخذ ویزای 188 استرالیا، سرمایه گذار بایستی تحت یکی از سه دسته سرمایه گذاری بیزینس، نوآوری بیزینس یا دسته ای به نام سرمایه گذار کلان قرار گیرد.
  • حداقل سرمایه لازم برای سرمایه گذاری در استرالیا به چه میزانی است؟ حداقل سرمایه لازم برای اخذ این نوع ویزا برخورداری از ارزش خالص دارائی حدود $600,000 (دلار استرالیا) می باشد.
  • ویزای طلائی استرالیا مخصوص سرمایه گذاران خارجی چه شرایطی دارد؟ ویزای سرمایه گذار استرالیایی یا Australia Golden Visa توسط دولت استرالیا در سال 2012 معرفی شد. این ویزا مسیر سر راست و مستقیمی برای افراد دارای ارزش خالص بالا (HNWI) به منظور اخذ اقامت دائمی PR استرالیا می باشد.

 

اقامت در استرالیا

ویزای اسپانسر کارفرمای استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسپانسر کارفرمای استرالیا

ویزای والدین استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین استرالیا

ویزای ازدواج استرالیا

 مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ازدواج استرالیا

ویزای توریستی استرالیا

بازدید از استرالیا از طریق ویزای توریستی و گردشگری

ویزای تحصیلی استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای تحصیلی

ویزای 500 استرالیا

ترجمه ناتی     مترجم ناتی

ارزیابی ویزای کار استرالیا       فرم ارزیابی کار استرالیا     فرم ارزیابی ویزای استرالیا

ارزیابی ویزای سرمایه گذاری استرالیا     فرم ارزیابی ویزای سرمایه گذاری استرالیا

لیست مشاغل استرالیا        لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا

اقامت استرالیا     اقامت موقت استرالیا  اقامت دائم استرالیا